Dopis Predsjednika FSRS

Predsjednik Fudbalskog saveza Republike Srpske Vico Zeljković je na svom Instagram profilu objavio vijest koja će da obraduje svakog istinskog ljubitelja fudbala.

Naime, za ovo proljeće, ali i za sezonu 2024/2025 članovi Prve lige i drugih liga Republike Srpske biće oslobođeni plaćanja kotizacija. Na svom instagram profilu Zeljković je napisao:

Od kada sam na čelu Fudbalskog saveza Republike Srpske, svojim djelima smo nebrojeno puta pokazali da nam je interes klubova na prvom mjestu. Mnoge klubove smo pomogli kroz donacije opreme, podržavamo projekte za razvoj fudbalske infrastrukture u svim krajevima Republike Srpske…

Ovoga puta, Savez je odlučio da svi klubovi Prve i drugih liga pod okriljem FSRS budu oslobođeni kotizacije za nastupajuću proljećnu poluseozunu, kao i cijelu sezonu 2024/2025. Siguran sam da ćemo ovom odlukom olakšati funkcionisanje mnogim klubovima, jer je za većinu ovo bio veliki izdatak, te će taj novac moći usmjeriti u razvoj i unapređenje rada svog kluba.

Svi klubovi treba da znaju da u FSRS imaju iskrenog partnera i podršku u svom napredovanju. I dalje ćemo nastaviti da u skladu sa svojim mogućnostima pomažemo svima kojima je pomoć potrebna, a sa ciljem razvoja i napretka fudbala na ovim prostorima

 

Dopis Predsjednika FSRS