Posjeta predsjednika FS BiH PFS-u Gradiška

Područni  fudbalski savez Gradiška je u sklopu svojih redovnih aktivnosti, sinoć održao 19. sjednicu Upravnog odbora gdje su usvojeni svi izvještari komesara, kao i riješavanje  tekuće problematike.

Upravnom odboru se, u okviru svojih posjeta svim područnim savezima na nivou RS, pridružio i predsjednik FS BiH i RS Vico Zeljković, kao i  sekretar FSRS Ognjen Valjić.

Predsjednik Zeljković je istakao odličnu saradnju sa našim Savezom i podsjetio da je uz pomoć FSRS izgrađen teren sa vještačkom podlogom u Gradišci, naredne godine se očekuje izgradnja takvih terena u Laktašima i Novoj Topoli, a  u toku je rekonstrukcija svlačionica  na stadiomu u Srpcu.

Na radost svih ljubitelja fudbalskog sporta zajedno sa Gradskom upravom naredne godine počeće rekonstrukcija gradskog stadiona  „Velibor Sombolac .

Predsjednik Miloš Brkić se zahvalio na donaciji 50 lopti koje je sinoć Predsjednik Vico Zeljković uručio našem Savezu i naglasio da će iste biti podijeljene klubovima sa područja Gradiške, Laktaša, Srpca i Prnjavora.

Za istaći je da je Predsjednik Saveza Miloš Brkić, također u saradnji sa „Wiliams“ kladionicama obezbijedio 700 komada majica za sve igrače PFL Gradiška, GFL Gradiška, OFL Srbac , Prnjavor i Laktaši

koje će biti uručene klubovima na slijedećem sastanu klubova.

Napominjemo da je ovo prvi put da u postojanju 15 godina Saveza Klubovi budu uniformisani  za potrebe treninga , što pokazuje izuzetan rad sa saradnicima Predsjednika Brkića koji obećava da će nastaviti sa pomoći klubovima i unarednom periodu i ponosni smo, kako ističu ostali članovi Upranom odboru jer smo u   Predsjedniku Milošu Brkiću dobili fantastičnog menadžera a ne samo Predsjednika.

Predsjednik Vico Zeljković i Predsjednik Miloš Brkić, su se nakon razmjene poklona, uputili na proslavu 50-godišnjice postojanja GFS Gradiška gdje su primili priznanja za svoj predan rad u fudbalskom sportu.