Predsjednik FSRS u Gradišci

Miloš Brkić, predsjednik PFS Gradiška je u Kulturnom centru dočekao delegaciju FSRS, na čelu sa predsjednikom Vicom Zeljkovićem, potpredsjednikom Bojanom Kušljićem i gen. sekretarom Ognjenom Valjićem, i održao konstruktivan sastanak rezimirajući šta je urađeno u proteklom periodu i šta se planira u budućnosti.
Sastanku su prisustvovali i predstavnici GFS Gradiška Ilija Gigović, OFS Srbac Branko Grahovac i OFS Laktaši Miroslav Kodžoman i član IO FSRS Ognjen Žmirić.
Zoran Deket, OFS Prnjavor je opravdao svoj izostanak i pozdravio u poruci sve prisutne.

U ime svih opštinskih i gradskih saveza,a i u ime svog matičnog kluba Branko Grahovac se zahvalio predsjedniku na finansijskim inekcijama kroz kotizacije i troškove službenih lica, i da je ta pomoć više nego dobro došla posebno u ova teška vremena za privredu i sport. Zoran Vujat, sekretar PFS Gradiška je prenio pozdrave svih 16 klubova područne lige, i njihovu molbu da se umanjenja od 50 % nastave i u narednom periodu.

Sastanku su prisustvovali i članovi skupštine FSRS, kojima se g. Zeljković zahvalio na podršci. U ime delegata u NFSBIH, Siniša Adžić se obratio prisutnima i istakao jedinstvenu podršku g. Zeljkoviću na izborima 16. 3. 2021. Predsjednik Zeljković je istakao da će u narednom periodu poseban akcenat biti dat na poboljšanje infrastrukture, tj izgradnju 20 terena sa vještačkom travom u RS.